URBAN WHITE LINIJA

» Posted in Kućna Nega

URBAN WHITE

Urban White je deo nove generacije tretmana za izbeljivanje kože, bioloških depigmentacijiskih agenasa koji deluju direktno na mehanizam proizvodnje pigmenta.

Ovi inovativni agensi mogu reprogramirati ponašanje stanica koje proizvode pigment smanjujući njihovu bazalnu i induciranu aktivnost.Zahvaljujući inovativnom sastavu omogućeno je delovanje na pigmentacije uzrokovane suncem i starenjem (inducirana pigmentacija) te postepeno posvetljivanje prirodnog tona kože (genetska ili konstitutivna pigmentacija).

 

 

 

 

 

Pena za Čisćenje

Pena za čišćenje lica sa mlečnom kiselinom i argininom. Ovo je patentirani AHA sistem oslobađanja za ravnomernu obnovu kože koji ne uzrokuje iritacije. Njegova svakodnevna primena dubinski čisti nečistoće i stimulira stvaranje nove epiderme. Za sve tipove kože.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dnevna krema SPF20

Depigmentacijska krema koja posvetljuje izgled mrlja i ujednačuje ton kože. Sadrži posebni eksopolisaharid koji štiti od glavnih gradskih zagadivača koji uzrokuju privremeno starenje i tamnjenje kože. Za osobe koje žive u područjima sa visokim nivom zagađenja (dim, ispušni plinovi, duhan, sunce). Sa zaštitnim faktorom SPF20.

 

 

 

 

 

Krema za Fleke

Specifična formula kreirana uz pomoć širokog spektra depigmentacijskih agenasa sa ciljem da brzo posvetli ton bilo koje vrsta pigmentacija kože. Nanosi se ciljano samo na pigmentirana područja.

 

 

 

 

 

 

 

 

Noćni Serum

Depigmentacijski serum dizajniran je da poboljša izgled kože sa mrljama ili ožiljcima od akni. Njegova koncentrirana formula pomaže obnavljanju epiderme, ujednačavanju tona kože i omekšavanju njenih malih nesavršenosti. Za sve tipove kože, posebno za kombiniranu/masnu kožu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaštitni Sprej

Osvežavajući sprej obogaćena termalnom vodom sa juga Francuske, koja obnavlja prirodnu ravnotežu kože. Obogaćen eksopolisaharidom iz Francuske Polinezije, koji može umanjiti neestetske utecaje gradskih zagadivača (dim, duhan, sunce), uzročnika prevremenog starenja i tamnjenja kože.

 

 

 

 

 

Kompaktni puder SPF50

Kompaktni puder koji trenutno posvetljuje i ujednačava izgled kože, te je štiti od sunca (SPF50). Dostupan u dve nijanse.

 

 

 

 

Krema za Ruke SPF15

Formula za negu zrele i zahtevne kože ruku sa pigmentacijskim promenama. Sadrži tri aktivna sastojka čiji je cilj ujednačavanje tona kože i poboljšanja njenog izgleda, te prrotivdjelovanje na neestetska oštećenja uzrokovana spoljasnjim faktorima (sunce, duvanski dim, katrani ostale toksične komponente…) sa zaštitnim faktorom SPF15.