DERMA PEEL

DERMA PEEL

D

Bazni profesionalni tretman kreiran za potpunu regeneraciju kože s ciljem postizanja ujednačenijeg izgleda kože. Koristi se za tretmane različitih mrlja na licu, ekspresivnih bora, malih ožiljaka i tragova akni.
Njegovo delovanje se zasniva na kombinaciji 4 tehnike pilinga unutar jednoga tretmana: fizička abrazija, ultrazvučna mikrodermoabrazija, eksfolijacija lica kiselinama i tretman enzimima. Kombinacijom ove 4 tehnike moguće je dobiti brže i trajnije rezultate.

 

 

 

 

 

Derma Peel Professional Pack može se tokom izvedbe jednog tretmana nadopuniti sa Urban Vhite Advanced Kit ili Derma Peel Advanced Kit, sa ciljem da se intenziviraju rezultati tretmana eksfolijacije ili depigmentacije. Oba tretmana su dizajnirana na način da se apliciraju lokalno ili uz pomoc virtualne igle ( preporučena opcija, elektroporacije Mesoscience bi Skeindor ).

DERMA PEEL PROFESSIONAL TREATMENT je kozmetički tretman za kozmetičke salone koji žele obaviti piling tretman koji se može uporediti s onim koji se  obavljaju u Dermo-estetskim klinikama. Njegove komponente su formulisane prema maksimalno dopuštenoj koncentraciji Španske medicinske agencije (AGEMED) po dozama koje garantuju bolji efekat i koje su  preporučene od strane stručnjaka.

PROFESSIONAL TREATMENT  profesionalni tretman je indikovan za lečenje fleka, dubokih bora  malih ožiljaka i ožiljaka od akni , dajući koži čak i sjajniji izgled, koji je vidljiv već nakon prvih nekoliko tretmana.

 

slika 1.  DERMA PEEL PACK                                               slika 2.  DERMA PEEL KIT