GLOBAL LIFT LINIJA

GLOBAL LIFT LINIJA

Global Lift je linija koja se bazira na [ProGEN-in] tehnologiji, razvijenoj u SKEYNDOR laboratorijima.

Linija  je usmerena na marker starenja progerin i njime se postiže efekt facijalnog liftinga, punoće lica i smanjivanja masnoća ispod brade ( podbratka).

Progerin je disfunkcionalni protein smešten u nuklearnoj membrani, čija se količina povećava propadanjem i starenjem ćelija, uzrokovanih unutaršnjim i spoljnim faktorima. Merenjem koncentracije ovog proteina određuje se biološka  dob ćelija. Što je koncentracija progerina veća, to je ćelija starija.

Smanjivanje nivoa ćeliskog progerina znači suprotan efekt od starenja i propadanja ćelija, što dovodi do  podmlađivanja i obnavljanja  ćeliskog tkiva.

 

 

  • GLOBAL LIFT KREMA  ZA LICE I VRAT

 

 

 suvaKrema za lice i vrat bazirana na tehnologiji protiv strenja kože[ProGEN-in]. Unapređena kozmetika za opšti efekat zatezanja i nadoknadu volumetrije lica.

Nakon uobičajenog čišćenja naneti malu količinu proizvoda po licu i vratu i blago umasirati.

Pogodna za suvu kožu.

 

 

 

 

  • GLOBAL LIFT EMULZIJA  ZA LICE I VRAT 

 

masna

Krema za lice i vrat bazirana na tehnologiji protiv strenja kože[ProGEN-in]. Unapređena kozmetika za opšti efekat zatezanja i nadoknadu volumetrije lica.

Nakon uobičajenog čišćenja naneti malu količinu proizvoda po licu i vratu i blago umasirati.

Pogodna za kombinovanu i masnu kožu.

 

 

 

 

  • GLOBAL LIFT KREMA ZA ZONU OKA

 

 

oci

Krema za predeo očiju bazirana na tehnologiji  protiv strenja kože[ProGEN-in]. Unapređena kozmetika za opšti efekat zatezanja i nadoknadu volumetrije lica. Kombinuje aktive sa postepenim zatezajućim dejstvom i agense protiv kesica i podočnjaka.

Nakon uobičajenog čišćenja naneti malu količinu proizvoda na predeo oko očiju, blagom nasažom od unutra ka spolja.

 

 

 

 

  • GLOBAL LIFT ELIXIR

 

gl_serum_5452369f6a957

 

Elixir za lice i vrat koji se bazira na tehnologiji  protiv strenja kože[ProGEN-in]. Unapređena kozmetika za opšti efekat zatezanja i nadoknadu volumetrije lica. Intenzivni efekat zatezanja. Koristiti ujutru i/ili uveče.

Pre upotrebe promućkati. Ne nanositi na predeo oko očiju.