Skeyndor

O Brendu

Skeyndor

S

Skeyndor je španska kompanija koja usredsređuje svoju aktivnost na sektor profesionalne kozmetike. Njen trenutni dijapazon proizvoda distribuira se kroz distribucionu mrežu koju čine 34 zemlje. Postoji više od 250 ljudi koji rade na jednom zajedničkom projektu.

Skeyndor the Scientifc Skincare linija zasniva se na naučnim i biotehnološkim dostignućima , sa avangardnim pristupom lepoti . Delotvornost proizvoda bazira se na formulama visoke efikasnosti koje su potkrijepljene mnogobrojnim kliničkim studijama tokom 45 godina tradicije .

Skeyndor the Scientifc Skincare Vas uvodi u svet objedinjene sofsticirane nege kroz profesionalne Medi , Spa i Wellness programe i revolucionarnu Skeyndor Mesoscience virtuelnu mezoterapiju .

 

 

Filozofija prestižnog španskog brenda je biti “ IZVRSTAN “ s ciljem da vrhunskom negom svaki klijent upotpuni i očuva svoju ličnost . Skeyndor luksuznim dizajnom svojih proizvoda zagovara eleganciju i svojim satenskim polisenzornim teksturama koži daruje prijatnost , a korisnicima rezultat i zadovoljstvo .

Efikasne i jedinstvene formule krema baziraju se na ekskluzivnim kompleksima aktivnih sastojaka dobijenih iz biljaka, morskih ekstrakata, minerala, vitamina i koenzima koji pomoću nanosfer tehnologije vraćaju koži izgubljenu ravnotežu.
Skeyndor the Scientifc Skincare proizvodi omogućiće podmlađivanje kože sa trenutno vidljivim i dugotrajnim efektom .

Kućna Nega – opširnije

Profesionalna Kozmetika – opširnije