O Nama

Skeyndor, Bioxet, Bioxsine, Activo3, Puressentiele

 
 

Kompanija Medilink Novi d.o.o. već  više  godina se   bavi zastupanjem i promocijom farmaceutskih i kozmetičkih brendova na tržistu Srbije. Distributeri smo prestižne španske kozmetičke kuće SKEYNDOR koja je jedna od najinovativnijih kompanija u oblasti profesionalne kozmetike.

SKEYNDOR  je prestižna Španska kompanija sa tradicijom dugom preko 50 godina specijalizovana za proizvodnju visokoselektivne profesionalne kozmetike. Dugogodišnjim iskustvom tima naučnika kompanija SKEYNDOR uživa poverenje beauty profesionalaca u više od 40 zemalja sveta.

 
Spoj znanja i savremene nano tehnologije i istraživačkog rada iz oblasti kozmetologije i dermatologije i  kombinacijom visoko koncentrovanih i najefikasnijih prirodnih supstanci postavili su SKEYNDOR u vrh svetske profesionalne kozmetike.
 
 Prisustvo promociji njihovih proizvoda  svuda u svetu, dakle i u našoj zemlji, rezervisano je za klijente koji predstavljaju profesionalce u službi lepote i pojam su kvaliteta i uvođenja novih veoma efikasnih proizvoda i tretmana.