CORRECTIVE LINIJA

» Posted in Kućna Nega

S

SKEYNDOR CORRECTIVE – Jedinstvena linija za prevenciju i korekciju mimičkih bora koja daje brze rezultate zahvaljujucći patentiranoj, inovativnoj kombinaciji sastojaka – sintetiziranog zmijskog otrova koji ublažava kontrakcije mišicća, glavnog krivca za stvaranje mimičkih bora. U kombinaciji sa hijaluronskom kiselinom i specifičnom mešavinom biljaka postiže se efekat popunjavanja dubokih bora i sprečavanje pojave novih.

 

 

 

 

 

  • FILER KREMA PROTIV BORA

 

 

Anti – age krema sa efektom fllera koja delotvorno popunjava i ublažava mimičke bore. Sadrži ekstrakte mikroalgi, zahvaljujući kojima vraćamo koži izgubljeni volumen i punoću .

 

 

 

 

 

  • ANTIRID ZA DUBOKE BORE

 

 

 

Preparat za ciljano popunjavanje mimičkih bora s lifting efektom. Refektirajuće mikročestice poput korektora trenutno prikrivaju borice i umor, oko očiju.

 

 

 

 

 

 

 

  • SERUM ZA UBLAŽAVANJE BORA

 

 

 

Intenzivan koncentrat na bazi sintetiziranog zmijskog otrova koji mehanizmom delovanja oponaša efekat botoksa tako što smanjuje mikrokontakcije mišića i kože . Sadrži peptide za lifting efekat i hijaluronsku kiselinu za popunjavanje bora .

 

 

 

 

 

  • INSTANT FILER ZA POPUNJAVANJE BORA OKO USANA

 

 

 

Kombinacija visoke koncentracije hijaluronske kiseline i sintetiziranog zmijskog otrova s efektom fllera tj popunjavanja i zaglađivanja dubokih bora iznutra . Ostali aktivni sastojci regenerišu vezivno tkivo.