CLEAR BALANCE LINIJA

» Posted in Profesionalna Kozmetika

P

cara piel grasaProfesionalna linija proizvoda razvijena kako bi se normalizovala tri glavna uzroka nečistoće kože: hiperseboreja, hiperkeratoza i sklonost infekciji.

Za garanciju efikasnog estetskog tretmana, nužno je utvrditi radi li se o neupalnim ili upalnim lezijama stoga što obe vrste nastaju iz različitih razloga pa se i tretiraju na drugačiji način drugačijim proizvodima.

CLEAR BALANCE uključuje dve linije proizvoda za kućnu upotrebu i u salonima lepote, a za ispravan tretman ta dva osnovna tipa aknoznih lezija: proizvodi za tretman normalizacije koji štiti proliferaciju elementarnih aknoznih lezija (neupalnih) i proizvodi za brzo delovanje za povremenu upotrebu a koji ubrzavaju evoluciju upalnih lezija.

Takođe, postoji i grupa pomoćnih proizvoda osmišljenih za umanjivanje estetskih efekata akni na koži koja već jedno vreme pati od akni: ožiljci (mikrokeloidi), otvorene pore (parakeratoza), masni izgled i upala.

Proizvodi CLEAR BALANCE su razvijeni sa ne – komedogenim ekscipijentima slobodnih od ulja i masnoća te se prilagođavaju posebnim potrebama tih tipova kože bez stvaranja masnoće ili sjaja.

  • CLEAR BALANCE ADVANCED KIT

 

 

kit Normalizante Advanced

Tretman namenjen masnim kožama, radi na seboregulaciji i ublaža pojavu tragova mikro ožiljaka na koži nastalih od akni. Formula učaurena u lipozome da bi delovanje usmerila na lojne žlezde.

Aktivni sastojci:  Astragal, Lipozomska Ursolna kiselina.

 

 

 

  • CLEAR BALANCE AMPULE

 

 

clear balance ampuleAmpule namenjene profesionalnoj upotrebi, pomažu lakšem čišćenju lica.

Formula bogata kiselinama i surfaktantima s velikim afinitetom ka masnoći, ubrzava uklanjanje mrtvih ćelija i pomaže otvaranju pora.

Aktivni sastojci: Bademova kiselina, Salicilna kiselina, Betain.

 

 

 

 

  • PURE REBALANSING MASKA

 

maska

 

Maska koja umiruje i blago zateže kožu. Osvežava kožu i dubinski čisti regiju na kojoj smo radili ekstrakciju. Formula bez ulja, hidrira i radi na seboregulaciji.

Aktivni sastojci: Cink Oksid, Bela glina, Heksamidin, ProVit B5, Naringenin.

 

 

 

 

  • KOREKTIVNI PUDER GEL

 

korektivni gel

 

Podloga korektor za prekrivanje crvenila nakon tretmana čišćenja. Dugotrajna mat formula sa kontrolom sjaja. Bez ulja SPF 15.

Aktivni sastojci: Elastomer, prirodni pigmenti.