CLEAR BALANCE LINIJA

» Posted in Kućna Nega

P

Profesionalna linija proizvoda razvijena kako bi se normalizovala tri glavna uzroka nečistoće kože: hiperseboreja, hiperkeratoza i sklonost infekciji.

Za garanciju efikasnog estetskog tretmana, nužno je utvrditi radi li se o neupalnim ili upalnim lezijama stoga što obe vrste nastaju iz različitih razloga pa se i tretiraju na drugačiji način drugačijim proizvodima.

CLEAR BALANCE uključuje dve linije proizvoda za kućnu upotrebu i u salonima lepote, a za ispravan tretman ta dva osnovna tipa aknoznih lezija: proizvodi za tretman normalizacije koji štiti proliferaciju elementarnih aknoznih lezija (neupalnih) i proizvodi za brzo delovanje za povremenu upotrebu a koji ubrzavaju evoluciju upalnih lezija.

Takođe, postoji i grupa pomoćnih proizvoda osmišljenih za umanjivanje estetskih efekata akni na koži koja već jedno vreme pati od akni: ožiljci (mikrokeloidi), otvorene pore (parakeratoza), masni izgled i upala.

Proizvodi CLEAR BALANCE su razvijeni sa ne – komedogenim ekscipijentima slobodnih od ulja i masnoća te se prilagođavaju posebnim potrebama tih tipova kože bez stvaranja masnoće ili sjaja.

 

  • PENA ZA ČIŠĆENJE

 

pena za ciscenje

Pena za čišćenje za svakodnevnu upotrebu, redovnom primenom pomaže poboljšanju izgleda kože sklone aknama I doprinosi ublaženju pojave nečistoća I tragova na koži.

 

Aktivni sastojci:Bademova kiselina,Salicilna kiselina,Heksamidin,Betain.

 

 

 

 

  • PURE DEFENCE GEL

 

pure difence gel

Gel formulisan za tretman i prevenciju širenja nečistoća koje utiču na izgled masne kože sklone aknama. Njegovi aktivni sastojci povećavaju nivoe antimikrobnih peptida (PAM) kože, koji poboljšavaju njenu prirodnu otpornost.

Formula protiv sjaja. Bez ulja. SPF 15.

Aktivni sastojci: Aceti Dipeptid-3 Aminoheksanoat, Fenolični ekstrakt Suručice, Šuplje sfere PMMA-a.

 

 

 

  • REGENERATIVNI SERUM

regenerativni serum

 

 

Serum formulisan da ublaži pojavu tragova i mikro ožiljaka na masnoj koži sklonoj aknama. Sa retinol-like delovanjem. Normalizuje procese popravljanja kože i redukuje karakterističan izged proširenih pora. Bez Ulja.
Aktivni sastojci: Bakućiol, Lipozomska Ursolna kiselina.

 

 

 

 

  • NORMALISING FACTOR

 

normalising faktor

 

Formula kreirana da poboljša izgled pora sa seboregulativnim efektom.
Matira kožu. ulja.
Aktivni sastojci: Lipozomski astragal, Vodica Hamamelisa.

 

 

 

 

 

  • OLOVKA ZA AKNE

olovka za akne

 

Korektor olovka protiv nečistoća za tretman sporadičnih akni. Nova formula prikriva nepravilnosti a u isto vreme ubrzava nestajenje nečistoća. Bez ulja.

Aktivni sastojci : Salicilna kiselina, Tokoferol , prirodni pigmenti

 

 

 

 

  • FLASTERI ZA AKNE

 

flasteri za akne

Flasteri protiv sporadičnih akni. Koristi se uveče, na prethodno očišćeno lice naneti flaster na aknu, ostaviti da deluje.

Aktivni sastojci: Salicilna kiselina, Botanički ekstrakt protiv crvenila.

 

 

 

 

 

  • PURE COMFORT MASKA

 

pure comfort maskaMaska koja omekšava i blago zateže kožu. Osvežava kožu i normalizuje izgled pora. Formula bez ulja, hidrira i uravnotežuje lipide koji štite kožu, bez mašćenja i sjaja kože.

Aktivni sastojci: Provitamin B5, Narigenin, Cink Oksid, Bisabolol, Hamamelis.

 

linija cb